Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості

ЗаголовокРеалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості
Тип публікаціїJournal Article
Year of Publication2016
АвториАвдєєва, ЛЮ
Short TitleNauka innov.
DOI10.15407/scin12.04.012
Об'єм12
Проблема4
РубрикаНаукові основи інноваційної діяльності
Pagination12-16
МоваУкраїнська
Анотація
Обґрунтовано доцільність використання принципу дискретно-імпульсного введення енергії для спрямованого управління процесом утворення ліпідних наноструктур і промислового виробництва функціональних матеріалів з ними для зниження енерговитрат і підвищення продуктивності процесів. Наведено приклад використання ліпідних наноструктур для підвищення ефективності нового виду харчування спеціального дієтичного призначення.
Ключові словагетерогенні середовища, дискретно-імпульсне введення енергії, ліпідні наноструктури, продукти спеціального дієтичного призначення